Mindentudó zárkatalógus az ASSA ABLOY-tól

Megjelent az ASSA ABLOY zárrendszer megoldásokat tartalmazó legfrissebb katalógusa, mely nagy segítséget jelent a tervezőknek mindennapi munkájuk során.

A mindentudó kézikönyv megközelítőleg 10 terméktípus 50 termékét mutatja be a különböző alkalmazási lehetőségek szempontjából, megkönnyítve ezzel a tervezők dolgát. A katalógus különlegessége és praktikussága abban áll, hogy száraz termékleírások helyett a mindennapokban felmerülő tervezői kihívásokra és problémákra nyújt hatékony megoldást. A követelmények és a szabványok figyelembe vétele mellett 45 különböző ajtótípushoz kínál zárrendszereket, köztük a legmodernebbekhez is, mint például az elektromechanikus vezérlésű, kétszárnyú tűzgátló és pánikajtók. Az egyes megoldások esetében a katalógus megadja, hogy az egyes alkatrészekből milyen típus és mekkora mennyiség kell, illetve a tervezés megkönnyítése érdekében bemutatja, hogy azokat hova kell elhelyezni.

Az ASSA ABLOY által kiadott összeállítás bármely tervezőt zárszakértővé varázsol, hisz a tervezőknek a megadott követelmények és ajtótípusok alapján csupán ki kell keresniük a katalógusból a megfelelő megoldást. Az ASSA ABLOY által kiadott kisokos a műszaki egyeztetések alkalmával is hasznos segítséget jelent a tervezőknek, hiszen szemléltethetik, hogy hogyan is fog működni az adott ajtótípus, mely így minden fél számára egy csapásra átláthatóvá válik. A katalógus termékeinek kiválasztása egyben garanciát is jelent a tervezők és kivitelezők számára, hiszen az ASSA ABLOY munkatársai minden esetben készséggel állnak rendelkezésre az esetlegesen felmerülő telepítési vagy egyéb nehézségek kapcsán.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a katalógus letöltéséhez kattintson ide!