APERIO siker tűzgátló ajtóknál Wiegand interfésszel is!

/Local/HU/aperio/Aperio-cylinder-524x224.jpg

Az APERIO Online vezeték nélküli technológiája az ABLOY záraknál is elérhető, a kommunikáció HUB integrálása után a megszokott állapot visszajelzések elérhetőek és a zár továbbra is telepíthető tűzgátló ajtókba. Az Aperio rendszer integrálása nagy léptékben halad előre a magyar piacon is (pl. Siemens, Inner Range, Jantar, Inaxsys), elérhető technológiák: Mifare, iClass.

Az ESSEN Security kiállításon 11 standon bemutatott Online vezeték nélküli, Wiegand interfésszel rendelkező Aperio technológia 2011 májustól olyan ügyfeleknek is elérhető, ahol a beléptető rendszert gyártó cég még nem fejezte be az APERIO technológia integrálását.

Az APERIO technológia használatával egy meglévő beléptető rendszerhez új belépési pont fél óra alatt működőképesre szerelhető, így idő és pénz takarítható meg. A Wiegand interfészt korlátozott mennyiségben tesztelésre az ASSA ABLOY rendelkezésre bocsájtja kedves ügyfelei részére!

Amennyiben szeretne az ASSA ABLOY Aperio szerződött partnere lenni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérje bővebb leírásunkat e-mailen vagy telefonon!