Effeff szakmai nap: Meggyőző érvek és látványos bemutató

/Local/HU/Kepek/assa-abloy-effeff-konferencia.png

Meggyőző érvek és látványos termékbemutatók jellemezték a 2011. október 12-13-án megrendezett két napos effeff szakmai rendezvényünket.

Első nap az effeff elektromos zárfogadó kínálatával ismerkedhettek meg a résztvevők, feltérképezve azok előnyeit és esetleges hátrányait a különböző épület- és intézménytípusok esetében. A résztvevők személyre szabott iránymutatást is kaphattak kérdéseik megválaszolásával.

A második napon a vészkijáratok és a tűzgátló ajtók specialitásai álltak a középpontban. Ferdinand Riester, az effeff technikai trénere olyan speciális kihívásokra és az effeff válaszaira hívta fel a figyelmet, amelyek például óvodákban, kórházakban, börtönökben fordulnak elő. A résztvevők minden bemutatott terméket kézbe vehettek, kipróbálhattak, sőt még olykor csavarhúzóval is szétszedhettek, annak érdekében, hogy minél többet tudjanak meg az adott termék működési mechanizmusairól.

Összességében egy szakmailag magas színvonalú, exkluzív lehetőségeket biztosító, a humort sem hiányoló rendezvénynek lehettek részesei, akik elfogadták meghívásunkat az effeff szakmai napunkra. A konferenciára az egyik hazai nívós biztonságtechnikai portál szerkesztője is ellátogatott, akinek beszámolóját itt olvashatják.