Az ASSA ABLOY is részt vesz Közép-Európa legnagyobb belváros-megújítási programjában

Az ExternIT Kft.-vel együttműködve az ASSA ABLOY biztosította Közép-Európa legnagyobb belváros-megújítási programjában, a Corvin sétány egyik épületének 14 pontos beléptető rendszerét.

A Corvin sétány projekt néven ismert ingatlanfejlesztés 2004-ben indult útjára, és mintegy 220 ezer négyzetméter belvárosi területre terjed ki a Józsefvárosban. A beruházás során számos lakóház, üzlethelyiség és iroda került kialakításra. A Corvin sétány legújabb épületébe beköltöző reklámügynökség számára az ASSA ABLOY Hungary Kft. és az ExternIT Kft. közös munkálatok során alakította ki az épület beléptető rendszerének hardware elemeit.

  „Nagyon örülünk, hogy a projekt kapcsán sikeres együttműködést tudtunk kialakítani az ExternIT Kft.-vel is, melynek sikere a gyorsaságon és a rugalmasságon alapult mindkét fél részéről. A megvalósítás során 14 belépési pont kivitelezését készítettük el, melyek mindegyikénél a minőségpolitikai célok elérése érdekében HID termékeket helyeztünk el, továbbá a telepítés minden pontján folyamatos háttértámogatást biztosítottunk ” – tette hozzá Hermann László, az ASSA ABLOY Hungary Kft. termékmenedzsere.