Abloy Protec CLIQ

Az ASSA ABLOY Hungary Kft. május 17-től mintatermékekkel támogatja partnerei munkáját. További információért keressen meg bennünket.

A CLIQ technológiát az ASSA ABLOY csoportja dolgozta ki. Az új technológiát a csoport vállalatai a világ minden pontján felhasználják a legjobb zárak elkészítéséhez.

 

A PROTEC rendszer kulcsai illetéktelenek részéről másolhatatlanok. Nyerskulcsai a forgalomban nem kaphatóak. Fizikai variációs lehetőségük 1,97 billió kombináció. Másolásuk, pótlásuk, csak az előzetesen felhatalmazott személy által, a megfelelő kódkártya bemutatásával lehetséges.

 

Az ABLOY® PROTEC CLIQ egy olyan új zártechnológia, amely ötvözi az elektronika és a mechanika legjobb jellemzőit, és amely a világ első valóban intelligens kulcsrendszerének megalkotását tette lehetővé.

 

Minden egyes hengerzárbetétben és kulcsban egy chip található, melyek titkosított csatornán kommunikálnak egymással. A rendszer naplózási funkcióval is rendelkezik, a kulcs és a cilinder is tárol minden eseményt.

 

Minden ABLOY® PROTEC CLIQ kulcs kettős kódolással rendelkezik: egy mechanikus kódolással a kulcs tengelyén, és egy elektronikus kódolással a kulcs testében. A kulcs alapanyagokat szabványok, az elektronikus kódot pedig erős titkosítás védi. A kombináció nagyfokú mechanikai biztonságot és maximális elektronikus biztonságot is nyújt.

 

Az ABLOY® PROTEC CLIQ előnye, hogy cilinder, lakat és szekrényzár is telepíthető egy rendszerbe. Az új technológia azért egyedi, mert egy fő- és vezérkulcsos rendszeren belül a mechanikus és az elektromechanikus eszközöket kombinálni lehet. Mivel a mechanikus eszközök olcsóbbak, a teljes rendszer bekerülési összege is kedvezőbb lehet.

 

Az ASSA ABLOY Hungary Kft. május 17-től mintatermékekkel támogatja partnerei munkáját. További információért keressen meg bennünket.

 

Az ASSA ABLOY Hungary Kft. vállalja az ABLOY® PROTEC CLIQ fő- és vezérkulcsos rendszerek zárlati tervének elkészítését, egyeztetését.

 Tovább a Protec CLIQ-oldalára..