HID termékek az ASSA Abloy kínálatában

/Local/HU/HID/HID_iclass_UP_hl.JPG

Világviszonylatban az HID rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal a különböző olvasó és smart kártya technológiák fejlesztésében és integrálásában. A kártyaolvasó ipart nézve az HID nyújtja a legszélesebb körű megoldást: sokoldalú olvasókat fejleszt, melyek az élet szinte minden területén alkalmazhatóak.

A tervezés alapját a biztonság, a kényelem, az esztétika és a könnyű telepíthetőség adja. Az HID olvasókat a világon mindenhol elfogadják, és úgy értékelik, mint a pontosság, a kompatibilitás, a technológiai újítások/fejlesztések és az érzékenység megtestesítőjét.

Az HID termékei szinte korlátlanul használhatóak: irodai beléptető rendszerekhez, fizetőautomatákhoz, számítógép hálózatok adatbiztonságának növeléséhez, egészségügyi felhasználásokhoz, munkaidő-nyilvántartáshoz, határátlépések figyeléséhez és számos más területen.

Az HID olvasó megoldások garantálják a kompatibilitást az HID szinte minden eszközével, így bármilyen biztonsági területre megoldást nyújtanak.

Az HID új fejlesztése az HID iCLASS, mely a fizikai beléptetést teszi sokkal hatékonyabbá. Az iCLASS 13.56 MHz olvasó/író közelítő kártyás smart technológia sokoldalú együttműködést biztosít, és sokrétű alkalmazást tesz lehetővé, például biometrikus azonosítást. Emellett növeli az automaták és számítógépek bejelentkezésének biztonságát is. Az iCLASS felhasználóbarát és együtt nyújtja a proximity technológia kényelmét, megbízhatóságát és megfizethetőségét, melyekről az HID a világon mindenütt ismert.

Az HID az ASSA ABLOY vállalatcsoport tagja, így termékei/megoldásai az ASSA ABLOY Hungary Kft-nél is elérhetőek!

 

Keressen meg bennünket és kérje ajánlatunkat!