Innováció

Az innováció a jövőbeli növekedés alapja. Az ajtó- és zármegoldások területén globális vezető pozícióban lévő ASSA ABLOY egyúttal a leginnovatívabb is szeretne lenni.

Az innováció része az ASSA ABLOY hátterének és történetének. 2005 óta 130%-kal növeltük a Kutatás és Fejlesztésre fordított befektetést, és 1400-zal növeltük a terméktervező mérnökök számát.

Az utóbbi három évben megjelent termékeik a teljes értékesítésünk közel 30%-át teszik ki, az elektromechanikai termékek - beleértve a bejáratautomatizálást - értékesítése ma már a Csoport teljes értékesítésének 49%-át teszi ki, míg ez az érték 2000-ben 20% volt.

2000 | 14 milliárd svéd korona

2013 | 48 milliárd svéd korona

 

Gépészeti termékek

 

Beléptetés-automatizáció

 

Elektromechanikai termékek

 

Biztonsági ajtók

Ennek eredményeként az ASSA ABLOY két egymást követő alkalommal is felkerült a Forbes A Világ 100 leginnovatívabb vállalata listájára, 2013-ban a 78., 2014-ben a 93. helyre.

Két évtizednyi tapasztalatával az ASSA ABLOY továbbra is vezető a biztonsági ipar fejlesztésében, és fenntartható, biztonságos megoldásokat mutat be. 

A fenntartható termékek és eljárások forrásfelhasználás tekintetében, természetüknél fogva hatékonyabbak. Azzal, hogy a fenntarthatóságot a termékfejlesztési eljárás szerves részévé teszi, az ASSA ABLOY csökkenteni tudja a költségeket, és értéket teremt mind maga a Csoport, mind vásárlói számára.

Mindent megkísérlünk annak biztosítása érdekében, hogy az újonnan kifejlesztett termékeink a lehető legnagyobb mértékben energia hatékonyak legyenek.  Célunk, hogy fenntartható megoldásokra és eljárásokra alapozva olyan termékkoncepciókat fejlesszünk ki, melyek megoldják vásárlóink problémáját, és vásárlói értéket teremtenek.

Az olyan kezdeményezések, mint a Future Lab, ami az ASSA ABLOY innovációs inkubátora, lehetővé teszik minden fontos érintett számára,hogy szakértőkkel vitassák és beszéljék meg a biztonsági trendeket, és befolyással legyenek a termékfejlesztésre.