Fenntarthatóság az értékrendünkben

Az ASSA ABLOY értékrendje a termelési költségek csökkentésén keresztül a hatékonyságot fejleszti olyan területeken, mint termékösszetevők optimalizálása és a hulladékok csökkentése a termék élettartamának minden szakaszában.

Innováció

Az új termékeket a teljes élettartamukat figyelembe véve értékeljük. Sok, a közelmúltban kifejlesztett termék takarít meg energiát a továbbfejlesztett szigetelés, és a különböző ajtó- és zármegoldások intelligens ellenőrzése eredményeként.

Beszerzés

A Csoport beszállítóit fenntarthatóság szempontjából értékeljük a kockázati területeken. A Csoport követelményeinek meg nem felelő beszállítókat felkérjük, hogy vigyék véghez a megfelelő fejlesztéseket, különben megszüntetjük a velük való együttműködést.

Gyártás

A Csoport termékeinek gyártása biztonságosan és a lehető legkevesebb környezetre gyakorolt hatással kell történjen. A veszélyes eljárásokat fokozatosan megszüntetjük, és környezetbarát alternatívákkal helyettesítjük.

A piacon való jelenlét

Az ASSA ABLOY betartja azon országok jogszabályait és irányadó üzleti etika szabályait, melyekben működik, és partnereitől is elvárja ugyanezt.

Ügyfelek

Az ASSA ABLOY arra törekszik, hogy magas minőségű termékeket kínáljon, melyek kielégítik az ügyfelek szükségleteit, hosszú élettartamúak, és teljes élettartamuk során minimális a forrásfelhasználásuk, valamint a környezetre gyakorolt hatásuk.