ABLOY® ACTIVE

Legyőzi az akadályokat – megtöri a fertőzésláncot

Az ajtó azon részei, amelyek fizikai érintésnek vannak kitéve, alkalmas felületek az ártalmas baktériumok terjedésére. Az Abloy ACTIVE megoldása kimondottan ajtó kiegészítőkhöz lett tervezve, ahol a baktériumokat nagy hatékonysággal pusztítja el az ezüst antimikrobiális tulajdonságának köszönhetően. Az egyedi ACTIVE bevonatunk egy standard megoldás minden festett kilincsen, amely otthoni, valamint nyilvános ajtókhoz egyaránt ideális.

AZ ACTIVE TERMÉKCSALÁDNAK EGY ÚJ, MÉG TARTÓSABB TAGJA LETT

Az ACTIVE termékcsalád egy új, tiszta lakkréteggel bővült, amely egy standard bevonat a fényesített és csiszolt sárgaréz termékeken. Az új lakkréteg abból a célból lett kifejlesztve, hogy kibírja a komolyabb igénybevételeket.

 

FEKTESSEN A KÉNYELEMBE ÉS TAKARÍTSON MEG KÖLTSÉGEKET

A mi ACTIVE termékünk egy hatékonyabb és megerőltetések nélküli megoldás, ami javítja a higiéniai szabványokat, mind otthon, mind pedig a frekventált helyeken, mint például iskolák, kórházak és irodák esetében. A fertőzések számának csökkentése a betegségből fakadó távollétet, a kórházban töltött napok számát, valamint az egészségügyi ellátás költségeit redukálja.

 

EZÜST, A TERMÉSZET EREJE

Az ACTIVE bevonat antimikrobiális az ezüst részecskéknek köszönhetően, melynek baktérium inaktiváló tulajdonsága már évszázadok óta ismert. Az ACTIVE megoldás az ártalmas baktériumok 99%-át elpusztítja, és rendszeres tisztítással a felület antimikrobiális és higiénikus marad.

 

A mikroorganizmusok az ajtó fizikai érintésnek kitett részein terjednek, és azon felületeken megállíthatóak az ABLOY ACTIVE-nak köszönhetően.